Post by dawanttrosiceq on Feb 24, 2022 16:04:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ σημεία δυσλειτουργίας κωδικών ▞▞▞
▞▞▞ WinWing: Space Shooter 2022 version ▞▞▞
Το παιχνίδι είναι πραγματικά διασκεδαστικό, αλλά είναι εξαιρετικά p2w, στην πραγματικότητα δεν μπορώ να του δώσω περισσότερα από 2 αστέρια. Εάν πρέπει να αναβιώσετε καθόλου, τότε πληρώνετε σε premium νόμισμα. Δεν αναβαθμίζετε ή ξεκλειδώνετε κανένα πλοίο, εκτός και αν ξεπεράσετε τα μετρητά, και δεν είναι ότι λαμβάνετε πολλά για την υποστήριξή τους, αλλά πρέπει να δώσετε πολλά για να πάρετε λίγα. Δεν με πειράζει να υποστηρίζω οικονομικά τους προγραμματιστές, έχω υποστηρίξει πολλούς στο παρελθόν αλλά αυτό το "πρέπει να πληρώσεις πολλά για να προοδεύσεις" παλιώνει.
1. Απευθείας αντίγραφο από το ArchHero, ολόκληρο το περιβάλλον χρήστη είναι το ίδιο αλλά ελαφρώς διαφορετικό. 2. Το δώρο της προεγγραφής δεν λειτουργεί, περιμένω αυτό το παιχνίδι πάνω από 1 μήνα και δεν πήρα τίποτα. 3. Όπως είπα αντιγράφουν ακόμη και τις προσφορές! Γιατι όμως 11€ για ένα αεροπλάνο Με δουλεύεις? Επιπλέον, όλα τα άλλα αεροπλάνα είναι πολύ ακριβά και δεν μπορείτε να αποκτήσετε πολλούς πόρους για να αγοράσετε τίποτα! Απαράδεκτος!
Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι και γενικά νιώθω ότι τα σεντούκια και οι τιμές είναι επαρκείς.Ωστόσο, η πρόσφατη ενημέρωση άλλαξε την ασημένια/χρυσή συνδρομή για να παρέχει 3 εισιτήρια βίντεο την ημέρα αντί να επιτρέπει την παράκαμψη ΟΛΑ τα βίντεο. Αυτό είναι απλώς αρπαγή χρημάτων και έχω διακόψει την εγγραφή μου και δεν θα αγοράσω άλλα πετράδια από εδώ και στο εξής. Θα το συνιστούσα; Ναι, αλλά μόνο ως δωρεάν παιχνίδι και σίγουρα μείνετε μακριά από τις συνδρομές.
Ένα τόσο ομαλό, ευχάριστο και απόλυτα ευχάριστο παιχνίδι. Υπέροχα γραφικά με εξαιρετικά ομαλά χειριστήρια. 10 στα 10.
WinWing: Space Shooter Arcade xss
Αρκετά καλό, αλλά όχι τόσο καλό. Η ανάλυση των γραφικών φαίνεται να είναι πολύ χαμηλή. Έχω αλλάξει τις ρυθμίσεις σε "ποιότητα", αλλά τα γραφικά εξακολουθούν να είναι κακά, ακόμη και τα μικρότερα γράμματα είναι λίγο πολύ δυσανάγνωστα. Οι εχθροί είναι επίσης πολύ OP ακόμη και από το προηγούμενο παιχνίδι, γεγονός που κάνει τους παίκτες να κολλήσουν στο χαμηλότερο επίπεδο
ωραίο παιχνίδι πρέπει να είναι ωραίο να έχεις guilds και pvp. Ήταν μάστιγα με πολλές διαφημίσεις μετά την ενημέρωση. Ακόμη και αν πάτε στην οθόνη αποστολής όπλων, θα λάβετε μια διαφήμιση. χαχαχα
Ήμουν κάπως ενοχλημένος που έπαιξα το παιχνίδι για περίπου 2 ώρες σήμερα και με ξεκίνησε από το μηδέν .... δεν έσωσε καμία από την πρόοδό μου σε μεγάλο κακό!!!
Η πρόκληση ήταν καλή μέχρι το κεφάλαιο 8. Δεν ήταν μόνο ένας 10 πιο στρογγυλός αγώνας για το αφεντικό. Δεν υπάρχει σημείο θεραπείας σε κανένα σημείο του κεφαλαίου ούτε το αφεντικό εκεί είναι αναπόφευκτο με το μοτίβο των επιθέσεων του και πόσο συχνά σουτάρει. Εξαρτάται είτε από τα θεά ρολά που έχουν ασπίδα ή bladelight στο επίπεδο σας είτε να το ρισκάρετε με πειρατή. Ανέφερα ότι χτυπάει για τουλάχιστον το ένα τρίτο του hp σας;
Η νέα ενημέρωση είναι ένα αστείο χρειάζεται διπλάσιο χρόνο για να περάσει ένα στάδιο και το παιχνίδι δεν ήταν τόσο διασκεδαστικό στην αρχή. Χάσιμο χρόνου πρόκειται να διαγραφεί.
Διασκεδαστικό παιχνίδι. Δεν είμαι σίγουρος για το τι συνέβη, καθώς όλη η πρόοδός μου δεν σώζεται.
Λοιπόν, από πού να ξεκινήσω, τι θα λέγατε για το γεγονός ότι ακόμη και χρησιμοποιώντας το μηνιαίο πάσο τους δεν λαμβάνετε σχεδόν τίποτα, το grindfest είναι τόσο γελοίο να προσπαθείτε να αποκτήσετε όπλα και ανταλλακτικά που κάνει το Final Fantasy να μοιάζει με μια στιγμιαία νίκη και θα σας πάρει πάνω από ένα χρόνο συνεχούς παιχνιδιού κάθε μέρα έως και εξ αποστάσεως προκαταβολή εκτός και αν θέλετε να τους πληρώσετε αμέτρητα χρηματικά ποσά
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, γι' αυτό μιλάω δεν με πειράζει να ξοδέψω χρήματα σε αυτό το παιχνίδι, αν χρειαστεί μέχρι στιγμής, είμαι θηρίο, σίγουρα λίγο ψύχραιμος, αλλά έχει να κάνει περισσότερο με την επιλογή των σωστών δεξιοτήτων για το δουλειά Μαθαίνω ότι, από τότε τα πηγαίνω υπέροχα, χρειάζομαι πολλά περισσότερα επίπεδα, n μακάρι η κύρια ποικιλία όπλων να ήταν πολύ περισσότερα, αλλά άλλο από αυτό το υπέροχο παιχνίδι, εντυπωσίασε μόνο το είδος των παιχνιδιών που παίζω σε ένα τηλέφωνο, αγαπώ ότι υπάρχουν τόσα πολλά perm upg και Temp επίσης . Πραγματικά καλή ισορροπία μην το καταστρέψετε
Είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι αλλά παγώνει μερικές φορές. Έπαιζα τη λειτουργία κατάταξης και πάγωσε στη μέση. Έχασα όλες τις ανταμοιβές μου και ακόμη και την ευκαιρία... Διορθώστε το. Κατά τα άλλα είναι καλό παιχνίδι... Μπράβο
WinWing: Space Shooter Arcade crx
Έχω βαρεθεί κάθε νέο παιχνίδι χρησιμοποιώντας το πλαίσιο "archero" rouge-lite. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ 50 ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΕΙΡΑ. Εκτός από το ότι χρειάζεται 2 ώρες για να τελειώσει ένα επίπεδο, το αεροπλάνο είναι πολύ νωθρό για τον αριθμό των σφαιρών που πετούν παντού. Αυτό δεν θα ήταν μεγάλη υπόθεση, αλλά οι επιταχύνσεις συνδέονται με τυχαία μπόνους επιπέδου. Αυτό είναι τρομερό σε ένα αεροσκάφος.
Ελάτε ρε φίλε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του 2020 και το εννοώ. Ποτέ δεν θα νιώσετε ότι θα χρειαστεί να αγοράσετε οτιδήποτε χρησιμοποιώντας πραγματικά χρήματα, αρκεί να είστε ικανοί επειδή το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για να παίζετε για να μην πληρώνετε..... Χαίρομαι που βρίσκω αυτό το παιχνίδι γιατί παλιά μου άρεσε Παιχνίδια τύπου arcade plane shooter το προηγούμενο αγαπημένο μου παιχνίδι ήταν το sky force reloaded, αλλά από τότε που το κατέβασα είμαι ερωτευμένος μαζί του.. Ευχαριστώ και χαιρετισμούς σε όλη την ομάδα προγραμματιστών, είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος.......
Το παιχνίδι μοιάζει με σύρσιμο μετά την αναπαραγωγή του δεύτερου χάρτη. Προφανές παιχνίδι ΠΟΛΥ αργής προόδου. Άλλα σχέδια αεροπλάνων δεν είναι εμπνευσμένα και βαρετά. Τα μοντέλα χαμηλότερου επιπέδου μπορούν να αγοραστούν με νομίσματα. Μεσαία προς ανώτερη βαθμίδα με premium νόμισμα. και το καλύτερο/τελευταίο αεροπλάνο απαιτεί πραγματικά χρήματα για να το αγοράσετε. Όχι 50c ή ένα δολάριο ή 2 αλλά 10 δολάρια. Αυτή η άχρηστη δικαιολογία για νομισματική εκμετάλλευση μπορεί να εξαφανιστεί με τους υπόλοιπους του είδους της.
WinWing: Space Shooter આર્કેડ tkdx
Εξαιρετικό παιχνίδι με ελκυστικούς μηχανικούς και διασκεδαστικό τρόπο παιχνιδιού. Αλλά λυπάμαι, πρέπει να αφαιρέσω ένα αστέρι γιατί η φωνή που λέει "Werning, werning" πριν από κάθε κύμα αφεντικού είναι πραγματικά ενοχλητική lol
Είναι απλώς ένας ακόμη κλώνος Archero. Σταμάτησα να παίζω Archero γιατί άρχισε να μοιάζει με P2W, αλλά παρόλα αυτά το απολάμβανα λόγω της δυσκολίας. Αυτό το παιχνίδι είναι για όσους τους αρέσει ένα πιο εύκολο παιχνίδι με αίσθηση Archero.
Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά από τη στιγμή που κυκλοφόρησε η νέα ενημέρωση, θέλω απλώς να το απεγκαταστήσω. Γιατί να βάζετε τόσες πολλές διαφημίσεις;
Toy Army: Draw Defense Strategi sroh
Λατρεύω απόλυτα αυτό το παιχνίδι. Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια σκοποβολής όπως οι παλιοί διαστημικοί εξωγήινοι, θα το λατρέψετε αυτό. Η καλή επιλογή όπλων και πανοπλιών για να διαλέξετε, όλα προσφέρουν διαφορετικά οφέλη. Επιπλέον, η τεχνική υποστήριξη είναι πολύ χρήσιμη. Είχα ένα πρόβλημα με μια διπλή φόρτιση, λόγω του ότι έκλεισα το παιχνίδι ενώ η αγορά πήγαινε, οπότε δεν πήρα ανταμοιβή, αλλά μέσα σε μια εβδομάδα τα έλυσαν όλα μαζί μου και ανταποκρίθηκαν πολύ γρήγορα. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλά παιχνίδια με αυτό είναι το απόλυτο αγαπημένο μου
Θέλετε ανταμοιβές; Εμφάνιση μιας προσθήκης Θέλετε αναβάθμιση; Εμφάνιση μιας προσθήκης Θέλετε να κάνετε κακά; Δείτε μια προσθήκη Θέλετε να αναπνεύσετε; Δείτε μια προσθήκη @##%@### με τις προσθήκες σας
Έχω χρησιμοποιήσει το xp lvl στο lvl51 και έχω 6 μέγιστα μυθικά προνόμια και 2 μπλουζ. έφτασε στο κεφάλαιο 12 wave 29. Φαίνεται ότι είμαι στο σημείο είτε να ρίξω το mad $ είτε να παίξω χαμηλότερα lvl ξανά και ξανά και ξανά για να προχωρήσω. επίσης η συχνή δευτ. Οι διαφημίσεις είναι πολύ αρνητικές, αλλά μπορούν να τις αντιμετωπίσουν όσο προχωρούν. εγγράφηκε πάνω από 100 ώρες παίζοντας. ήταν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι όσο κράτησε.
Ανακουφιστικό από το άγχος. Ωραίο παιχνίδι. Μοναδικό και φανταστικό. Όχι συνηθισμένο παιχνίδι σκοπευτή που έχω παίξει.
Γίνεται απίστευτα σκληρό απίστευτα γρήγορο. Πληρώστε για να κερδίσετε. Μείνετε μακριά εκτός αν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε πολλά.
Το παιχνίδι είναι ωραίο, τα τυχαία συμβάντα κουτιού είναι στημένα δεν θα το ξανακάνουν. η τελευταία ενημέρωση εισήγαγε αναδιαμόρφωση εξοπλισμού. παρακαλώ δώστε ότι είναι το δικό του κουμπί. Η ειδοποίηση του κουμπιού ασφαλειών μου είναι πλέον πάντα αναμμένη και χωρίς νόημα εξαιτίας της.
Μου αρέσει το παιχνίδι αλλά δεν μπορώ να το παίξω. Τα αστέρια για τη θανάτωση εχθρών θα πρέπει να παραμείνουν στη θέση τους όταν τους σκοτώσετε μέχρι να νικήσετε την ομάδα. Όπως είναι τώρα, μοιάζει σχεδόν σαν να έρχονται επιπλέον σφαίρες από εχθρούς εναντίον σου και είναι ενοχλητικό. Τόσο πολύ που δεν μπορώ να το παίξω. Νιώθω ότι πρέπει να τους αποφύγω lol
Καλό παιχνίδι για να περάσει λίγος χρόνος. Διασκεδαστικό και διασκεδαστικό. Νομίζω ότι το νόμισμα του παιχνιδιού είναι λίγο υπερτιμημένο για το κόστος των αντικειμένων και τέτοιου είδους. Ειδικά το fusion, μερικά απαιτούν 500-1500 από τους πολύτιμους λίθους του παιχνιδιού. Το οποίο φαίνεται λίγο απότομο. Αλλά το ίδιο το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό.
WinWing: Space Shooter Arcade lmp
Υπέροχο παιχνίδι, αλλά τι στο καλό είναι η κλιμάκωση μεταξύ των επιπέδων 3 και 4. Τρίψιμο για ώρες και δεν μπορώ να το περάσω για να τελειώσω ξεκλειδώνει ακόμα κι αν υπήρχε μια μικρή βελτίωση για όλες τις αναβαθμίσεις, θα έλεγα μια χαρά, αλλά δεν υπάρχει Δεν με πειράζει τα bullet h*lls, αλλά η τόσο έντονη κλιμάκωση όταν δεν μπορώ να αναβαθμίσω τις απαραίτητες αναβαθμίσεις είναι εκνευριστική
Είναι σούπερ διασκεδαστικό και πολύ έντονο, αλλά φαίνεται ότι η δυσκολία είναι αρκετά υψηλή στην αρχή, κάτι που το κάνει τρομερό. . . Είμαι μανιώδης παίκτης και έχω κολλήσει στο 3ο επίπεδο για τρεις ημέρες. . . Είναι αυτό ένα paywall, γιατί ξέρω ότι δεν είμαι τόσο κακός σε αυτά τα διαστημικά παιχνίδια. Τα αφεντικά πυροβολούν τόσες πολλές σφαίρες που είναι αδύνατο να τις αποφύγεις. Αυτό είναι μόνο το επίπεδο 1-3. Ξέρω λοιπόν ότι δεν είναι απλώς μια έλλειψη δεξιοτήτων από την πλευρά μου. Ευχαριστώ για ένα υπέροχο παιχνίδι.
Είναι ένα καλό παιχνίδι και όλα αυτά, αλλά ω αγόρι είναι ακριβά τα πετράδια. Επιπλέον, εάν χρειάζεται να συγχωνεύσετε αντικείμενα, χρειάζεστε πολλά πετράδια που κοστίζουν χρήματα. Καλή ιδέα, αλλά φαίνεται ότι έχω κοπιάσει για να φτάσω οπουδήποτε. Γίνεται λίγο απογοητευτικό. Ενημέρωση: και δεν φαίνεται να μπορώ να επαναφέρω τον λογαριασμό μου μετά την επανεγκατάσταση της εφαρμογής, έχασα τα πάντα ακόμα και τις αγορές. (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων του τηλεφώνου μου)
Το χειρότερο παιχνίδι αεροπλάνου που έχω παίξει ποτέ... Υπήρχε ένα επίπεδο που όλοι οι εχθροί σου είναι αφεντικά. Έχω 8 ζωές αλλά μπορώ να το χρησιμοποιήσω μόνο μία φορά! Έβαλες μια βόμβα αλλά πήρε χρόνο για να κρυώσει. Αυτό είναι ένα μη ισορροπημένο παιχνίδι... Η οθόνη σας είναι γεμάτη με σφαίρες εχθρών, οπότε πώς μπορείτε να το αποφύγετε; Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη βόμβα σας, αλλά πώς μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε εάν πρέπει να περιμένετε να χαλαρώσετε;