Post by dawanttrosiceq on Feb 24, 2022 15:48:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Big Hunter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Big Hunter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode neomejeno število ključev ▞▞▞
▞▞▞ Big Hunter 2022 version ▞▞▞
Big Hunter მძაფრსიუჟეტიანი nnn
Zabavno in mislim res zabavno, vendar je malo težko, zaradi česar je igra še boljša. Predlagam, da prenesete to igro, samo vržete sulico v nebo in upajte na najboljše
Nekako dolgočasno, premalo akcije
Zelo dobra igra!! 👍👍👍❤️
Neverjetna igra in fantastičen ubijalec časovnika. Dala bi 5 zvezdic, a včasih, ko se vrnem nazaj, se ne zgodi nič. Res je nadležno, saj nekatere stopnje zahtevajo hiter strel. Prosimo, popravite igro in olajšajte hitro streljanje.
Hit boxi so grozni, ker komaj zadeneš žival. Všeč mi je umetniški slog, vendar je igra zanič.
Big Hunter Akcja vpu
Big Hunter Action ktb
(1) Za pridobitev dobrega orožja je potrebno veliko časa (2) Zadetki? res? (3) Poskušam vreči sulico in na koncu hodim nazaj
stad Bus Het rijden 3D Spellen Rollenspel kpdd
Dobra igra, vendar popravite nekaj sprememb, da ne glede na to, da je to super igra, sem to zaključil tako težko
Big Hunter Akcijske igre aryh
dobra igra, vendar imam eno težavo, zakaj moram streljati na šibko točko, če sem že dobil zdravstveno stanje živali na 0? res bi mi bilo všeč, če bi odpravili to težavo
Na splošno odlična igra, vendar so hitboxi za okle veliko preveliki za dejansko zasnovo v igri.
Podobno je s tipom, ki je ustvaril suličnega mehanika, in tipom, ki je naredil živali AI, nista govorila. Podoben izziv, ki so ga devolperji poskušali ustvariti pri ustvarjanju igre, ni glavni izziv, s katerim se bodo igralci soočili z napovedovanjem gibanja nenavadne živali z umetno inteligenco. lahko poskusite izboljšati svoj cilj, čas in natančnost, toda zdaj ne glede na to, kako izboljšate svoje veščine, spazzy z nepredvidljivim udarcem vsakokrat udarite s supjem v zrak ... podobno je, kot bi poskušali zadeti Brucea Leeja s počasnim papirnatim letalom.
Užival sem v igranju te igre. Ampak čez nekaj časa postane dolgočasno. Imam nekaj nadgradenj.. Dokončano eno zgodbo... Zdaj nič novega... Ista ponavljajoča se stvar
Ta igra je nemogoča. Mamut skoči in blokira mojo sulico vsakič, ko jo izstrelim, in moja sulica gre skozi šibke točke. Ta igra je smeti!
Ta igra me nekako razjezi in jezi, a je vseeno lepa igra
Ta igra bi lahko bila veliko boljša, če bi jo želeli narediti zahtevno in prijetno v nasprotju z navadno frustrirajočo
Igra je dobra, vendar po določeni točki ni mogoče zadeti. Vsaka žival v igri postane tako velika, da postane ciljanje nanjo velik izziv in ne moremo se kosati z njegovo hitrostjo. Prosimo, da vsaj povečate hitrost, s katero se premikamo nazaj.
Dobra igra, to je zabavna igralna izkušnja do zgodnjih stopenj ravni teror bird, kjer so škatle za hurtbox premajhne v primerjavi s hitboxi, plenilci pa se premikajo prehitro. Vso srečo pri izogibanju, medtem ko poskušate zadeti obvezne "šibke točke", medtem ko je vaš ničvreden lovec zaposlen z metanjem tega 6. kamna. Edit: Moje mnenje o tej igri je doseglo celih 180, to je vroč smrdljiv pes doo-doo in ne razmišljam, da bi jo kmalu igral. (Post Smilodon lvl. 50)
igra v celoti temelji na sreči. morda mislite, da obstajajo vzorci v gibanju ali da udarec žival na določenih območjih prepreči, da bi šla v tla, vendar ni tako. lahko obtičate na ravni za 15 zavojev, nato pa premagate 3 stopnje zapored z uporabo popolnoma enake taktike. to poleg pomanjkanja variacije v ravneh vodi do splošnega slabega igranja. je igra zasvojenost, dokler ne prideš do tretje stopnje... potem ti postane dolgčas ali frustrira.
Brezveze
ფფფფფფფფფფფფფფდდდდდვვვუსსსგზზზყუფუფუტტუუუყფყფუდუდუტუდუდტტუდტდუდდდდდდყ ფფფფფფფფფფფფფფდდდდდვვვუსსსგზზზყუფუფუტტუუუყფყფუდუდუტუდუდტტუდტდუდდდდდდყ ფფფფფფფფფფფფფფდდდდდვვვუსსსგზზზყუფუფუტტუუუყფყფუდუდუტუდუდტტუდტდუდდდდდდყ 6 კტუუდყ 7 ოყსყსუსსჯსჯსჯსჯსჯსსჯჯსსჯსჯსჯსჯსჯჯსსჯსჯჯჯსჯსჯსჯსჯსჯსჯსჯსჯსსწკტუუდყკტუუდყწწწწწწწწწწწრჰდეჰდეჰდეჰდეჰდეჰდეჰდეჰდეჰდეჰდეჰდეჰდეჰდეჰდეჰდეჰდეჰდეჰდეჰდეჰდეჰდეჰდეჰდეჰდეჰდეჰდდგედგედგედგედგედგეეუსგყდჯჯეუყფჰდჰდდტურტყტურრსდეუსგყდჯჯეუყფჰდჰდდტურტყტურრსდტდდსსსდსსსდსსსდსსსდსსსდსსსდსსსეეეეეეეეეეეეეეეეე
Nekaj časa je bilo super, potem pa, ko sem dosegel dan 70, je igra začela zaostajati. Dan 100 sem premagal na mamutu, toda zdaj zaostajanje vseh nivojev in je težko oceniti naslednje gibe, ker je število sličic prenizko. Imam s21 ultra, ni še nič hitrejšega.
Uničeno zaradi ponavljanja in slabe kontrole. Prelahko ostati na mestu, ko se želite premakniti, in narediti isto stvar 50-krat, preden lahko nadaljujete, je nesmisel. Dobra ideja, lep stil, slaba izvedba.
nikoli ne dobi te igre, res je zanič, če človek udari mrtvega in žival hitro napade in orožje nima smisla za red ali dp
Ta igra je bila prvih 10 minut precej zabavna, potem pa hitro postane težka, ne da bi uživala. Ta težava se skoraj takoj poveča, zlasti v načinu zgodbe. Zaradi tega sploh ne ponuja prostora za uživanje. Zelo razočaranje.
veslanje
Leto 2016 ni bilo brezplačno in tako sem razočaran, da se 3 leta pozneje ni nič spremenilo. Še vedno isto, nič novega. Mogoče je razvijalec kar obupal. Prekleto se zdi tako..
Ta igra je pretežka in živali, ko imajo več zdravja, jih naredijo močnejše
Ne morem nadzorovati gibanja, vendar je igra še vedno dobra
jaz ljubim to igro
bolje je, če je lik nadgradljiv, kot sta hitrost in škoda, in res želim nadgraditi orožje
igra je zanič. dolgočasen. ni zabavno, ni res zahtevno in nima smisla. hit boxi so neumni. Ne bi ga več igral
Ful so draga orožja
kul
igra je dobra. moja edina težava je, da ko zadeneš šibko točko, je škoda enaka. škoda bi morala biti velika, ker je 'šibka' točka. nekatere od njih je težko zadeti, zato vedno porabim več sulic, da jih udarim. ko sem jih končno zadel, je vse hp živali še vedno na 2/3 in moje število sulic je tako malo. tudi če ne zgrešim in zložim škode, še vedno ni dovolj za ubijanje živali.
Ni slabo. Nadzor ni dober, vendar je celoten koncept dober
To je zabavna, a ne preveč enostavna igra! Všeč mi je, kako lahko nekatere oglase preskočiš in da jih tudi ni preveč! Toplo priporočam nakup te igre, če želite preživeti čas.
lahko se premakneš samo nazaj in vržeš, vendar so nekako zmotili tisto preprosto stvar. včasih vrže sulico namesto da bi se premaknila.
Simpatična in zabavna, od časa do časa tudi zahtevna, ne preveč oglasov, upam, da bo ostalo enako!!
Grozni kontrolniki in povprečna ideja za igro ... Nadgradnje traja predolgo, da se odklenejo in igra postane zastarela
Dobra igra, vendar se zelo hitro zastareva
Vsekakor je vse v redu do 7. ali 8. dneva, ker da bi ubil prekleto zadevo, moram zadeti šibko točko, ki se sliši v redu, vendar je samo majhen insy majhen problem. NEMOGOČE JIH ZADETI tam na neumnih mestih na sovražniku, kadar koli sem vrzi ga od daleč do blizu visokega do nizkega, hudičevo ga sovražim, zato ga prosim spremenite
Kliknite za hojo nazaj in povlecite za cilj. Zdi se precej preprosto, le da me je tako klikanje IN vlečenje povzročilo, da sem hodil nazaj.
Ravno ko sem mislil, da ima igra dovolj kravjega zvonca, potrebuje več. Dober poskus zabave, a po nekaj stopnjah je vedno znova ista stvar. Če bodo razvijalci dodali še kravjega zvonca, bom dvignil svojo oceno.